top of page

Handelsbetingelser

Disse handelsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på vaerkstadt.dk.

Domænet vaerkstadt.dk ejes af Kim Boye Holt, CVR-nr. 30 88 46 55, Kildebakken 4, 8541 Skødstrup, telefon: 30 28 88 54 og e-mail: kbh@vaerkstadt.dk.

Priser

Oven i den anførte pris skal tillægges prisen for fragt, og afhængig af den valgte betalingsform vil der i nogle tilfælde blive pålagt et betalingsgebyr.

Betaling

VAERKSTADT modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Benytter du betalingskort, bliver pengene først trukket fra din konto, den dag vi afsender varen.

 

VAERKSTADT bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

EAN-nummer

For offentlige institutioner, der ønsker at afgive en købsordre, er det muligt at anføre EAN-nummer i forbindelse med bestillingen.

Levering

Leveringstiden fremgår ved hver enkelt vare. Ordren sendes samlet, når alle varer er modtaget på vores lager. Det betyder, at vi i visse tilfælde afventer, at alle de bestilte varer er ankommet til vores lager, før vi afsender ordren.

Vi leverer varerne med Post Nord, DAO Distribution og GLS.

Vi leverer til følgende lande/områder

• Danmark

• Grønland

• Færøerne

• Island

Alt efter hvilket land og hvilke varer der vælges, bliver der beregnet en fragtpris.

Fortrydelsesret

Vi tilbyder altid 14 dages fortrydelsesret til privatkunder, der løber fra den dag, du modtager varen.

 

Varen skal returneres i samme stand og mængde, som du modtog den i.

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du give os besked herom senest 14 dage efter, at du har modtaget varen.

 

Du fortryder ved at give os besked om, at du fortryder. Du kan f.eks. sende en e-mail til kbh@vaerkstadt.dk, hvor du oplyser, at du fortryder. Eller du kan ringe til os på tlf.:

30 28 88 54.

Du kan også benytte lovens standardfortrydelsesformular (link indsættes), men det er ikke obligatorisk.

Erhvervsdrivende og offentlige institutioner har ikke fortrydelsesret.

Returnering og returomkostninger

Hvis du fortryder dit køb, skal varerne leveres tilbage til:

VAERKSTADT

Kildebakken 4

8541 Skødstrup

Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Husk derfor at gemme postkvitteringen samt eventuelt track and trace nummer.

Du skal selv betale udgifterne for tilbagelevering af varen, når du fortryder dit køb.

 

Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du sende varen til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage.

 

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav og heller ikke pakker sendt uden omdeling.

Tilbagebetaling af pengene ved fortrydelse

Når du fortryder, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig.

 

Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse. Vi kan dog tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller til du har fremsendt dokumentation for, at varerne er returneret. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

 

Afprøvning af varen og emballage

Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi:

• den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den

• du har håndteret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varens art, egenskaber og den måde, som den fungerer på

• du har ikke fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der følger af plombering, varetype m.m.

 

Du må normalt undersøge varen på samme måde, som man kan og må i en fysisk forretning, men du må ikke tage den i brug. Hvis du har brugt den på en måde, som man ikke må eller kan i en forretning, og vi ikke kan sælge den igen, eller ikke kan sælge den til fuld pris igen, må du regne med, at vi fratrækker værdiforringelsen i det beløb, du skal have tilbage. Hvis varen ikke længere har en handelsværdi, tilbagebetaler vi ikke købsbeløbet.

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

betaling
Levering
bottom of page