top of page

Anmeldelser

MIN ABC

DEN KREATIVE SKOLE

KREATIVITET OG LÆRING

ABC DK cover.jpg

”Bøgerne er skrevet på en kort og informativ måde. Jeg synes, det er en virkelig flot ABC og et godt, moderne supplement til Halfdan Rasmussens klassiker.”

- Pia Weise, folkeskolen.dk

“Muligheden for at kombinere læsningen af bøgerne med korte filmklip gør det hele mere levende, øger læseoplevelsen og giver flere samtalemuligheder.”

- Henrik Munch Jørgensen, Lektørudtalelse

Den krea skole omslag.jpg

”I målstyringstider, hvor didaktik risikerer at blive reduceret til metodik, er det befriende, at dramaturgen Kim Boye Holt kommer med et bud på en undervisning, der kan skabe en inkluderende, rummelig og lærerig skole ved at bevæge sig ad æstetikkens og lærelystens baner.”

”… bogen vil kunne inspirere til en bedre, stærkere og lystigere undervisning. (…) Bogen har et smukt layout med centrale synspunkter og figurer fremhævet. Så faktisk kan man blive stærkt inspireret ved blot at læse en tredjedel af bogens sider.”

- Jens Raahauge, folkeskolen.dk

krea_l%C3%83%C2%A6ring_cover_med_baggrun

“Det er den bedste analyse, jeg har læst af manglen på sammenhæng mellem den form for intelligens, som vi traditionelt fremmer i skolen og den form for kreativitet, som vi i dag har brug for i vores organisationer og i vores samfund. Jeg lærte en masse.”

- Howard Gardner, professor i kognition og læring, Harvard Graduate School of Education

bottom of page